entry terakhir aku

Assalamualaikum

so, ini lahh entry yang terakhir sebab esok dah nak masuk sini. hari nie memang busy sebab barang satu apa pun tak kemas lagi dan banyak gak yang tak complete lagi. tak sure lagi bila boleh update, kena tengok dulu kat sana ada wifi tak. tak pun kena guna broadband. adussss, aku tak suka broadband. lambat macam apa je pfttt -.-' so memang tak boleh lahh nak blogwlking dan online.

seriously, aku tak sangka boleh lepas 6 bulan dekat rumah tanpa buat pape. tak kerja pun, duduk rumah je gemuk kan badan. HAHA. setiap hari sama je aktiviti yang aku buat. bosan bosan, tapi tak sangka dah lepas segala kebosanan tu hihihih =P

so, wish me luck !! dan good luck untuk kanak kanak sekolah yang sedang exam, kanak kanak yang masuk form six, maktab, matrik, uni dan kawan kawan aku yang nak fly pergi jordan, korea, uk and aussie. beb, jgn lupa aku dekat sini =) tau ! mari lahh kita study balik lepas 6 bulan bercuti.


p/s ; god makes no mistakes, coz he makes you perfect babe ! bagi mereka yang macam aku nie, sambung study dalam msia je. dan tak dapat scholarship. semua benda yang terjadi ada hikmahnya toodles !

8 comments:

shiema sufian said...

gudluck!

diyanah dzai said...

thanks =)

nelly said...

gud luck ! hehehe ..
online2 ..
=)

diyanah dzai said...

hehe, thanks ! =)

red said...

study kat malaysia pon ok what???

zacky ~786~ said...

tak kisah stdy kt mana pn..j nji kna pandai bwk diri dan pandai rebut peluang utk berkerjaya nanti.. :) peace no war.. :D

diyanah dzai said...

@ red ; memang lahh okay. takde lahhh homesick kan =)

diyanah dzai said...

@zacky ; betul tu. janji jangan buat hal kan ;)