kongsi

Assalamualaikum

haloo~ aku dah tengok filem KONGSI, LU LANGSI LU MATI petang tadi.  ehh boleh consider petang tadi ke? oleh kerana sekarang dah pukul satu pagi. so aku kira aku tengok semalam petang lahh ye =P  act, nak tunggu masuk ASTRO je. so boleh lahh aku tengok SAM 48 jam tanpa henti kan. ;p tapi next week dah nak masuk matrik so, aku pun pergi lahh gagahkan diri nak tengok jugak boyfie aku tu. HAHA. walaupun agak lambat sikit lahh kan, tapi still ramai gak tadi. aku datang dengan expectation yang sangat tinggi ! diulangi sangat lahh TINGGI. tapi, perghh aku tak faham kenapa orang lain gelak tapi aku tak gelak pun. eh itu tipu lahh kan, ada lahh gelak gak, tapi tak best mana pun cerita tu. aku rasa dia dapat juta juta sebab ada SAM je, kalau tak haramm. =( 

sila take note, aku memang tak faham loghat doe, kelantan, terengganu, negeri sembilan, dan.. ehh senang cakap semua loghat yang ada dekat m'sia nie. nasib baik dalam cerita nie ada subtitle, baru lahh aku faham apa yang SAM sibuk merepek tu HAHA. hilang macho doe, bila cakap ada loghat nie. =D tapi kan, bagi aku FARID KAMIL tak boleh nak arahkan filem lagi lahh. sebab tu cerita nie tak best kot, kot, kot, kot, kot je lahh kan. hee ;)


p/s ; nie hanya lahh pendapat aku semata mata =) kalau korang rasa best, itu hak korang lahh yee, hehe. toodles !




3 comments:

Syuk Chen said...

baru nak tengok.. tapi ramai kata tak best.. huhu..
blogwalking here..=)

diyanah dzai said...

memang tak pun. membazir je -.-''

myraqeela said...

aku rase nyesal gi tengok wey..