at last =D

Assalamualaikum

hye ! at last aku update jugak blog setelah sekian lama kan. and i'm so sorry about that. a few weeks ago, hidup aku memang huru hara dan busy sikit. dengan streamyx buat hal lagi. tapi sekarang seems fine, modem streamyx pun dah tukar ;) laju lahh internet aku doe HAHA makin seronok lahh kalau nak blogwalking kan, laju je :D kalau tak sebelum nie perghh, aku bengang betul. lembap gila. lagi lagi malam, yelahh masa tu memang manusia dalam rumah nie surf internet kan. masa tu memang aku dah malas dahh nak duk depan pc. baik aku baca novel kan =P

bagi budak budak batch 1993 kan, masa nie mesti korang busy prepare apa yang patut nak masuk matrik, uni, form six, maktab and etc kan. same goes to me tapi aku malas sebenarnya, HAHA. masa dapat result yang biasa biasa dulu, aku memang semangat gila kot nak sambung belajar ! tapi, sekarang dah malas sikit :) aku dapat dua je offer, tak macam kawan aku yang lain tu. semua dapat. HAHA aku tipu sikit kat situ =P

first, aku dapat PERAKAUNAN MATRIK. kalau aku masuk situ, memang sangat heaven lahh. sebab ramai kot budak sekolah aku yang dapat sama dengan aku. budak kelas aku je dekat 10 orang, memang masyuk lahh kan =) then aku dapat SAINS AKTUARI UITM. yang nie aku tak sure, rasanya aku je dapat benda alah nie. pada hal pilihan kelapan aku doe. apa lahh nasib kan haihh  -.-'  so sekarang aku masuk matrik kot =D

p/s ; congrates kawan kawan aku yang dapat scholar JPA tu !! and good luck dekat kawan kawan aku yang sedang menunggu MARA =D toodles !



9 comments:

forever love said...

tahniah.. mtrik mana.?

diyanah dzai said...

matrik selangor. dekat lah pulak kan, haha. alia dengan aniza pun masuk situ gak =D

forever love said...

haha.. gler la.. takpe2.. nty akk datang sana.. boleh jumpa ramai2 terus.. aniza baru bgtaw tadi

diyanah dzai said...

tu lah pasal, memang heaven lahh kitorang. dialu alu kan klu nak dtg, ;D

forever love said...

hahaha... insyaAllah kalo ada transport ye..

Farah Razak said...

aaaawww ! dinie so sweet . thank you dear . muah muah

diyanah dzai said...

@forever love ; haha, dtg dengan buah tgn yee tuk kami yg gila mkn nie =DD

@farah ; good luck !! melambak A plus kau. insyaallah dpt ;)

forever love said...

hahaha.. insyaAllah

diyanah dzai said...

sayang kak atiq lahh. haha =)