selamat hari guru

Assalamualaikum

korang semua tau kan yang hari nie hari guru. so, happy teacher's day to all my teachers and my ibu jugak. bila cakap pasal hari guru nie, teringat lah pulak last year punya sambutan dekat sekolah. oleh sebab aku form five dan senior so batch aku lah yang arranged sambutan hari guru tu. penat kot, dah lah tengah mid year exam kan. lepas tu malam malam buat perjumpaan lahh nak bincang buat sambutan tu macam mana. aku dengan geng aku semua biro gimik. kitorang buat men in black lahh. HAHA budak lelaki lahh yang buat kan, turun dari siling lahh bagai. kelakar kot.

at last, terbaik lahh ! ramai senior kitorang yang datang, terharu kot. yelahh, masa tu tengah cuti sem kan. tema kitorang purple, so semua form five perempuan pakai baju kurung purple lahh. yang lelaki pulak pakai kemeja, melaram habis kot diorang. tapi budak budak lain pakai baju sekolahh je, harap maklum yee HAHA. tahun nie punya diorang buat 26 mei kot, tak dapat lahh datang. masing masing dah masuk uni dengan matrik.




p/s ; minggu nie sangat busy, nak prepare apa apa yang patut dan nak jumpa dengan kawan kawan yang lain. toodles !



2 comments:

cik kacak said...

ehh , cik diyanah anak cikgu jugok ? ;)

diyanah dzai said...

aah, anak cikgu gak =D