shopping guna soalan maths?

Assalamualaikum

phewww, the update was successful. so laptop nie dah suci murni dari sebarang bentuk virus, alhamdulillah. nak menangis kot malam tadi bila kena virus dari pendrive kawan aku. hilang semua file, dah lah tengah buat business proposal untuk pertandingan product innovasion selasa nie. so malam tadi memang kitorang tak tidur nak siapkan semuanya. nie pun kejap lagi kena sambung sikit lagi sebab budak budak tu tgh tidur. baru tidur lepas subuh kan :)

oh ye, semalam matriks aku ada buat maths shopping. apa tu? ohh kitorang kena jawab soalan kalau nak hadiah. ada banyak booth lah yang jual soalan tu tapi selagi jawapan kau tu tak betul, tak leh lah jawap soalan lain dari chapter tu. faham? :D semalam kumpulan aku ada 5 orang, tak nak lah masuk individu kan aku nie bukan pandai sgt pun hoho. haaa cuba teka aku dapat number berapa hihihi. at first tak sangka pun sebab mula mula tu tak nak masuk, just nak tengok je. sekali tu baru perasan dah jawab dalam 13 soalan, so alang alang tu amek lah soalan lain.



yeay, we got third place


classmates aku


muka excited aku jawab soalan hoho ;p


semua orang bertungkus lumus nak jawap dengan cepat


dengan madam suriati. oh sorry aku terlebih excited macam menang grand prize :P


oleh kerana kitorang menang tanpa dirancang so kitorang semua pergi keluar, konon konon nak celebrate lah kan HAHA. pada hal semua lapar masa nie. yeay mcd ! keluar tanpa dirancang means kitorang keluar dengan pakai tshirt matriks je hoho semua pandang. elehh at least kitorang pakai baju kan kan kan? hehe. sampai mcd before 12 tgh hari, masa tu kosong lagi. kitorang balik pulak pukul 3 lebih petang. dah nak kosong dah mcd tu. gila banyak bergossip semalam, dan banyak jugak lah aku tambah dosa :P


tripple cheese burgers :D


double cheese burger for aten and double spicy chicken mcdeluxe for me :D

p/s ; sorry, gambar dalam nie semua memang hyper dan tak cover langsung. lately nie entry aku suka panjang panjang, sorry again :) toodles !


2 comments:

shiema sufian said...

syioknyaa, and congrates (:

diyanah dzai said...

hehe thanks :)