it's final

Assalamualaikum


its final dude, means tak lama lagi aku dah nak habis matriks. budak asasi semua dah habis palam, pasum. eheemm tapi ada lah manusia asasi sains fizikal dekat unimas habis bulan 5. hoho lagi lambat dari aku, padan muka ! hihi ;p ehh nie gambar tengah karok lepas 2 hari bengkel jawab soalan. apa, kau ingat budak sekolah je ada benda tu? nie matriks a.k.a sekolah jugak HAHA. masa nie tengah stress tahap giga dah, so pergi lah lepaskan semuanya. nasib baik pergi 3 orang je dan semua gadis. kalau ada jejaka tak boleh lah nak terkinja kinja kan hehe. 

sorry, lama tak update bukan apa. laptop tak bawak sebab nak format nak buang segala virus dalam tu, nie pun baru balik setelah 3 minggu tak balik sobsss. so, banyak gilaaaaaaa benda jadi dalam sebulan nie. macam macam, tapi mata dah mengantuk nie. lagi pun esok ada birthdaayy party untuk budak kecik. in advanced lah sebab birthday dia april fool nie. nasib baik baru 12 tahun, so takde lah kena pape kan HAHA :P

p/s ; next week last ada class, lepas tu dah study week. 17 april start final, wish me luck ! toodles !

4 comments:

Asy Faro said...

=)

Razil Tahir said...

kelasss release tension gi karok...
hahah
Good luck for final! XD
do well!!
kalau masuk uitm for degree let me know ok? huhu

diyanah dzai said...

asy faro; =)

diyanah dzai said...

razil tahir ; haha daripada buat benda bukan bukan ;p
thanks a lot !
uitm? haha okayy, gonna inform you ;)