c for cheerleader !

Assalamualaikum

hyeeeeee ;). perghh rindu kot dekat blog nie. HAHA. korang sihat tak? aku macam terlebih sihat doee. HAHA. okayy lahh kan daripada sakit memanjang, dah lahh hari tu demam yelahh matriks nie macam padang pasir kau tau. sangat lahh panas. cuma last week ada lahh hujan, kalau tak takdenyaa -.-

semalam aku ada larian satu malaysia, yelahh matriks kan lebih kurang je dengan budak sekolahh. so mesti lahh ada kan. then lepas tu ada penutup mini kakkom pulak. aku masuk cheers doe, wakil budak akaun. HAHA kelakar kottt. malu gilaa !!! dah lahh aku pakai cekak yang berlampu lampu tu, lepas tu masuk paling awal dan keluar paling lambat.

okayy kot duduk sini, just schedule sangat lahh pack kan. every week ada kuiz. lagi sebulan nak exam pulak. cuti pun masa raya jee, hoho. kesiann kan -.-  tapi membe dekat sini memang happening lahh gua cakap sama lu. lagi lagi budak kelas aku memang gila gila doe. 



 berjalan jalan lepas kelas dan bergambar dekat blok lelaki, HAHA


kaki retak, muka tahan sakit -.-

p/s ; next week nak balik rumahhhhhhh. toodles !

4 comments:

Sara Ali said...

sakit nyer mcm mana yer>>>
takut la plk tngok kaki tu...

=(

Farah Razak said...

asal kaki retak ??

diyanah dzai said...

@sara ali ; macam tu lahh. kena guna tongkat -.-

diyanah dzai said...

@farah ; cheers lahh punya pasal. ehh nanti kita text aku cerita