sekejap berkurang, sekejap bertambah

Assalamualaikum

heyy. kan aku dah cakap semalam yang itu hanyalah MAYBE semata mata. tengok, sekarang dah ada entry baru =). ringan tak blog aku? warna pun dah bertukar dah, yalah semalam tak tidur. bila bosan, jadi lahh macam nie. tukar sana tukaar sini =).

apa yang bertambah? apa yang berkurang? nie haa, friends aku dekat facebook. aku pelik bebenor doe. sekejap berkurang friends aku. nak kata aku remove, tak kan lah aku hilang ingatan kan ;p. MAYBE ada orang remove aku dari friends diorang. mana lahh tau aku ada menyakitkan hati ke kan, menyampah dekat aku ke. biar lahh asal kan diorang gembira =)

tapi yang lagi pelik, tiba tiba bertambah pulak friends aku. buat masa nie aku takde penyakit pelupa ke nyanyuk. aku dah lama tak add orang, dan aku pun takde approve orang lagi. macam mana boleh bertambah. pelik bin hairan. nak kata kena hack, aku dah pernah kena sekali. memang lahh masa tu angin semacam. sampai aku tukar password yang gila panjang. HAHA kalau kena hack lagi, memang hebat gila manusia tu =P


p/s ; sekarang banyak betul spam -.-'  toodles !

9 comments:

@ Syima Raaif @ said...

friends dekat fesbuk tuu mmg camtu kejap bertambah kejap berkurng, tapi kalau yg berkurang bole trima lagi la, ni yg bertambah tu yg pelik nak kate ade app mane2 request tak de pun huhu

.m y z. said...

ahah .ziema tak selalu pun cek friends kat fb tu. so mmg tak sedar lah kalau kurang ke tambah ke. yang penting kawan2 baik still ada dlm list ;)

Fendy said...

fb memg mcm 2..skejap frend mcm 2...biarkan je...system down kot..

http://fendy1302.blogspot.com/

diyanah dzai said...

@syima raaif ; tu lahh pasal, pelik gila kot.

diyanah dzai said...

@myz ; aah, nasib baik kawan kawan syill dalam list. yang berkurang tu tak dpt kenal pasti pulak. hehe

diyanah dzai said...

@fendy ; fb selalu sistem down kan -.-'

Ain Atika Zailani said...

huh bahaya jugak macam tu kan...fb ni dah macam macam sekarang...

diyanah dzai said...

tu lah pasal, haisyy. agak agaknya website apa pulak lepas nie eyh ;)

Anonymous said...

maybe sbb ade kwn2 awk yg deactived fb kejap..sbb tue berkurang.so bile die active blek..kire btambah pulak.