apabila junior pandang kerek

Assalamualaikum

semua orang pernah jadi junior kan, tak kan terus jadi senior. tak pernah dengar pulak aku. bila dah jadi junior, lama lama jadi senior pulak. tapi korang pernah tak dipandang kerek oleh junior? beb, rugi doe kalau tak pernah. HAHA. sebab bila diorang pandang kerek semacam je kan, nie lahh masanya nak basuh budak budak tu. aku paling suka bab bab membasuh dan ragging orang nie =P

aku ingat lagi, masa aku form two. budak batch aku buat hal, dekat hostel lahh. baru form two, kawan aku nie dah pandai warning budak form one. masa tu aku malas nak jumpa budak form one, so aku tak join lahh kawan kawan aku tu. sekali, malam tu kitorang satu batch kena panggil jumpa exco. exco tu pengawas form five lah. apa lagi, diorang basuh kitorang sebab baru form two dah pandai pandai jumpa junior warning macam macam. bila aku dah kena sekali, aku praktik kan pulak dekat junior yang lain. HAHA. seronok jugak basuh basuh orang nie ;p


p/s ; sebab tu ragging wujud. masa kita jadi junior, kita kena. bila jadi senior, kita pulak ragging orang =) toodles !

18 comments:

durian pink said...

hahaha.junior kite kerek.kite steady ;))

Nur Ayuni said...

haha. pernah buat.. sapa tak pernah buat, kompen rugi.. haha. jahat jugak ni!. kikiki :)

Farhanah Mokthar said...

bak kata orang buat jahat jangan sekali.
buat 2 3 kali bru best.
hahahah. joking :P

diyanah dzai said...

@alia ; aah. junior kita sangat gelabah. kita gak relax kan =)

diyanah dzai said...

@ayuni ; sape tak pernah buat mmg sangat rugi lah kan. bukan selalu jadi senior ;)

diyanah dzai said...

@farhanah ; jahat yang nie, harus buat banyak kali. kih kih kih =]

Farah Razak said...

haha , aku igt malam tu . aku terus demam kot . HORROR ! benci gila !

Farah Razak said...

haha , aku igt malam tu . aku terus demam kot . HORROR ! benci gila !

diyanah dzai said...

sangat kot. ayat diorang tak boleh blah kan. siot je

Cik Nisya said...

Diorg nak kerek2 ? Tkpew kite kerek lagi kaw2 ngn diorg . HAHA , Mentng2 dah senior skang nih =3

diyanah dzai said...

kalau diorang kerek, bagi je sebijik kih kih kih. jgn nakal2 ye dik ;)

Aifa Afiqah Sulaiman said...

heheh akak aifa x bape sokong ragging2 nie..hehe pd akak, junior senior saling memerlukan :)

diyanah dzai said...

betul jugak tu. akak mesti senior yg baik kan ;)

wildorchid said...

basuh jangan tak basuh...kalau tak larat nak basuh g hantar dobi...hik..hik..jk :)

kotak bulat said...

hehehe.. suke buli2 ni :)

recent post : Apa makna follower yang nak dekat seribu tu?

diyanah dzai said...

@wildorchid ; hahahaa ;)

diyanah dzai said...

@kb ; suka2 ;)

anis winchester said...

brain wash tu hobi aku.
Haha.
;D