ai ai captain !

Assalamualaikum

aku baru je balik dari tengok pirates of the caribbean : on stranger tides. rated ; 10/10. beb, best gila kot cerita nie. rugi korang tak tengok doe. aku tengok pukul 12.45 tengah hari tadi, habis 2.45 petang. kiranya 2 jam jugak lahh kan. lepas tu lepak mcd pulak, apa lagi kan kalau tak bergossip. it was a girl's day out. mesti lahh kena bergossip kan. lagi pun kitorang keluar 4 orang je. lepas makan, singgah masjid. yelahh zuhur dah nak habis kan =P and now here i am. dekat rumah dahh, sekejap je keluar tadi just nak habis kan masa dengan diorang je.


p/s ; sila lahh tengok cerita nie ! seronok beb =] toodles !



4 comments:

Farah Razak said...

jeles !!

diyanah dzai said...

haha, rilex lahh. lepas nie kita pulak keluar sama sama =)

diba said...

jeles..korg dh tgk dlu,,,huahua xpe..this nite nur kasih~

diyanah dzai said...

aah, nina pun ada cakap nak tengok nur kasih =)