pengsan dalam kereta?

Assalamualaikum !

hye hye, dah sembahyang Subuh belum? hehe. haa, second entry yang dipost di Subuh hari. hebat tak? hebat tak? tak tidur dah 2 malam nie. HAHA takde lahh, sebenarnya baru bangun pukul 4 tadi. awal kan =D. nak buat entry nie semalam sebenarnya lepas hantar ibu pergi jumpa specialist tu. tapi apa kan daya, tertidur lahhh, yelah tak tidur kan semalam. tu yang bangun awal nie, rasa cam lama gila kot tidur. hehe.

seriously, penat doe. dengan tak tidurnya, dalam kereta pun tak tidur tau. pastu kena tunggu lagi lahh penat. nak tidur dekat luar bilik doktor tu malu. yelahh ramai betul doktor yang lalu lalang HAHA. dah lahh ramai doktor yang kacak kacak nie =D keh keh keh, tapi ramai chinese jelahh. lepas nie memang selalu lahh muka aku dekat hospital tu, yelahh ibu kena buat fisioterafi tiap minggu jumpa specialist pun tiap bulan gak. nasib baik aku nie anak yang baik. HAHA =P


mata yang memang dah kecik semakin sembap bila tak cukup tidur -.-'

HAHA, muka excited lepas keluar dari hospital. jom jalan jalan cari makan pulak !tapi lepas nie, singgah dekat LHDN lahh pulak. haihhh, aku tidur je dalam kereta. sampai ada pakcik tu ketuk tingkap. HAHA sebab kakak aku pun tidur gak 
pakcik ; kenapa nie? pengsan ke? ehh dik ! pengsan ke?
kakak aku ; ehh tak lahh, tidur je.

p/s ; lepas nie, tak mau lahh tak tidur malam. hehe. toodles !



12 comments:

fyezah hasbullah said...

amboi .bukan kemain dia post pagi2 nieh yer .. hee .. :) . kita pon tak bleh tido jugak mlm tadi .... heee :P

diyanah dzai said...

haha, tak tidur jugak ke? tu lahh, camne eyh nak bagi tidur nie -.-' haha

fyezah hasbullah said...

hee .. aah .. sejak menganggur nieh .. bukan kemain susah nak tido malam =.= .. on9 lah .. fb lah .. susah betul .. :P

diyanah dzai said...

dulu kan kalau kat skolah tak boleh tidur. makan ubat batuk jee, tapi lama lama addict lah pulak tau. bahaya bahaya ;p

NurAmal said...

semangat bagun awal walau x cukup tidur ye?

diyanah dzai said...

hehe, takde lahh. nie dah terlebih tidur nie =D

cik fza said...

eh dik,ni tulis blog dh oke ke? :P

diyanah dzai said...

hee, =D

myraqeela said...

ingat ko yang drive tadi..hehe

diyanah dzai said...

kakak aku cuti semalam. next week baru aku yang drive =D

Ku Syah Putra said...

?????

diyanah dzai said...

eyh kenapa yee? haha, aku ingat sape lahh tadi !