bila terkenang masa lalu.....

Assalamualaikum !

hee~ dah dua malam aku sibuk berfacebook dengan membe aku. bila tak boleh tidur camtu lah kan. seriously, aku rindu gila doe zaman sekolah dulu. walaupun baru je 4 bulan tak sekolah hehe mula mula memang menyesal masuk hostel, memang tak suka asyik homesick je. tapi lama lama seronok beb ! bila duduk hostel nie lahh baru kenal membe, baru kenal erti hidup. basuh baju, iron baju, bangun awal pagi. yess, i admit. aku dekat rumah tak pernah buat kerja, sebab tu first day dekat hostel masa form one dulu. aku kelam kabut gila ! mana nak iron baju lahh, basuh baju, prep, nak beratur dekat DM. seriously aku bengang masa tu ! HAHA

dulu bengang, sekarang rindu kot, haihh -.-' tak kesah lahh banyak gaduh ke apa. HAHA tapi aku memang rindu sekolah, nak masuk balik tapi tak nak belajar. boleh tak? hehe aku dengan membe aku pun baru je bercakap pasal sekolah pagi tadi, masa orang lain sedap tidur. =D


kalau tak boleh baca, or tak clear. klik klik lahh ye :)

p/s ; bila mahu berfoya foya dengan kawan kawan nie? haihh semua pun busy -.-'  toodles!

5 comments:

Nisya said...

HEHE ,Betool tu kak ,tpi akk oke lagi tk payah pinda skoll sye time beru pinda skool dulu rse biase jer , but skang dah nk dkt sthun brpish ngn diorang rse nk skool sne balek jer . HEHE =))

diyanah dzai said...

ohh, dulu pun rasa nak pindah. tapi bila fikir balik tak jadi pulak ;D

myraqeela said...

aku rindu nak makan megi weyh...

diyanah dzai said...

hakhakhak, maggi? yelahh time SPM pun boleh lyn maggi tiap hari kan ;p

Anonymous said...

membaca seluruh blog, cukup bagus