kereta ohh kereta =)

Assalamualaikum =)

tiba tiba bila tengok blog nie rasa macam girly gila ! HAHA pinky habis lahh, dengan twitter update tu pun pink jugak. haihhh -.-'  macam kena tukar je nie. tapi nanti lahh bila rajin kan. hari nie pun tak dapat pergi berfoya foya. aisyhh, esok kena nie ! dah bosan duduk dekat rumah, hehe.

haa, pasal kereta pulak kan. aku minat gila kot kereta yang sporty nie =D tapi aku tak suka the beamers, tak kesah lahh berapa series pun berapa M pun, HAHA


nie dia kereta idaman !! the MURCIELAGO. ada tak yang nak bawak aku naik kereta nie? pls pls jangan lahh kedekut, HAHA =)


the MURANO =) kalau takde lamborghini tu, ada yang nie pun boleh lahh. HAHA, sape sape yang ada dua kereta nie boleh pm aku oke. bawak aku jalan jalan. *wink wink* apa salahnya berangan kan ;) takpe takpe nanti aku beli kereta nie, aku bawak korang yee. tapi tunggu lahh aku kerja kan, takpun kawin dengan jejaka yang duit dia melimpah ruah KIH KIH KIH

p/s ; kawan kawan semua habis sekolah dah dapat kereta, haihh -.-'  ayah belikan satu boleh tak? HAHA. oke lahh nanti tak habis habis merapu. toodles !



8 comments:

fyezah hasbullah said...

wahhh .. kita pon minat kereta sport jugak .. tapi lebih minat myvi jer lah .. kereta sport tak mmpu beli .. T.T ... hukhuk :)

diyanah dzai said...

haha,same lahh. bila lahh eyh nak mampu nie -.-'

Farah Razak said...

nak naik kereta audi .
HAHA

diyanah dzai said...

audi pun lawa gak farah ! bila kau belajar dekat aussie nanti, bawak balik sini yee. haha

nelly said...

adoi ! cair beb !!

diyanah dzai said...

haha, tu lah pasal =D

zaim mahfuz said...

try search kereta ni mesti suka punye > nissan r35 gtr skyline

diyanah dzai said...

tak suka sangat lahh skyline nie =D