congratssss yaww !

Assalamualaikum and good night fellas !

cikgu ohhhh cikgu ! mr. hasyim rahimi :) used to be my geography teacher 4 years ago. err betul ke 4 tahun lepas? yekooott ;p  awww, had married ermm about a week ago. i'd attend his wedding ceremony just now. mood ; bahagia ! HAHA even hujan sangat lebat. theme ; purple plus pink. ehhh asal aku cakap macam tergagap nie? hehe biar lahhhh asal aku bahagia :D

dalam pukul 12 aku pergi amek ekin dekat umah then amek alia, mahirah and dayah yahya dekat stesen bas :D
warning here ! hujan sangat lahh lebat kau tau. aku jadi pemandu berhemah kot. sangat lahh slow. HAHA. dah nak sampai rumah cikgu tu, ada lagi satu kereta. zana, seha dengan anis arita. seronok babe dapat kumpul ramai ramai macam nie ! kau ape tau? jgn jeleessss yeeeeeeeeee :D disebabkan kitorang sangat lapar ! ulangan, sangat lapar ! HAHA. semua makan tak boleh blah doe. kalau mak mentua nampak nie. sure reject ! kah3 ntah pape lahh  >_<  lepas makan tu. dengan tak malunya buat kecoh dalam rumahh. yeee kitorang tak malu. rumah cikgu sendiri kan kan kan.


mr shaari, used to be our add math teacher. but now, he moved to johor matriculation. ehhh, dia nie ayah the groom tau tau :)



the pengantinsss. ohhh kenapa tak nampak muka aku ! tak puas hati ! HAHA



my BFFs. from left ; ekin, meeeeeeee and alia. suka gambar nie ! HAHA jadi profile picture aku sudahh



my ex schoolmatessss. from left ; zana, ekin, meee, alia, dayah, mahirahh and zana. ohh anis sedang ambil gambar


see, i told yaaaa. kami memang tak malu. tapi aku malu sikit lahh. HAHA. then lepas jumpa cikgu cikgu yang lain. kitorang pun balik lahhh. hantar dayah dekat rumah nenek dia, tumpang lahh sembahyang kan, mahirah dahh tak tahan nak melepaskan hajat, hee :D. lepak kejap, then hantar ekin pulak sambil tgk her lil sista ! nur ain solehah. comel ! comel ! haaaaaaaaaaaaaaa, then kitorang pun balik lahh, singgah kejap dekat rumah aku alia nak pinjam novel. lepas tu aku hantar mahirah dengan alia naik bas :D

THE END !


P/S ; gambar semua tu aku curi dekat FB diorang tau tau. sebab camera aku tertinggal dalam kereta ;p



2 comments:

Farah Razak said...

jeles dddddoooooeeeee !

diyanah dzai said...

tak mau jeles jeles yee farah. haha