it's summer bebehh !

Assalamualaikum

hari keempat puluh tujuh

just a quick update !


sekarang tengah summer, masa untuk holiday bebehhh !! HAHA. dah sebulan lebih aku jadi bibik, penat wehhh gua cakap sama lu. dengan asik kena buli je dengan abang abang aku yang kejaaammm itu ! memang penat, maka ibu dengan ayah harus lah bagi aku pergi holiday kan heww heww. lagipun ibu dengan ayah baru je balik daripada Korea, celebrate their 29th anniversary so this is my turn pulak ! and im going to London for a month ! =D okayyy nak pergi KLIA dahh, kang tertinggal flight, naya je hihihi.

p/s; shopping, holiday, shopping, holiday and shopping. cari boyfriend baru, ehh? HAHA toodles !

2 comments:

✿Lady Ainaa✿ said...

Ya Allah, jelesnyewwww ena... seronoknya pergi london.. nanti uploadlah gmbar byk2 tau syg.. awwww happy holiday

diyanah dzai said...

haha. akan ada banyak entry pasal holiday nie, insyaallah ;)

btw thanks ;)