sweet 19


Assalamualaikum

dengan ini diisytiharkan bahawa saya telah berumur 19 tahun. tahun nie last lahhh aku ada belas belas lagi, start 7 februari next year dah masuk 2 series dah wehh acamne nie????? HAHA okayyy itu adalah gelabah. alaa semua orang mesti lah makin tua kan? tak kan lah makin muda pulak tu dah pelik lahh. hmm dari masuk new year lagi aku dah list kan birthday wishes aku yang akan aku tuntut dari family hihihi memang every year benda nie memang wajib lah kan =D dan memang every year aku akan promote birthday aku. ehh aku memang kurang malu sikit HAHA tak caya?



HAHA ayat lebih kurang je. tu masa aku tengah bosan bosan tengok tv malam semalam ;p tapi memang aku akan ingatkan birthday aku kat semua orang HAHA yelahh takut ada yang terlupa kan. kalau budak sekolah aku memang dah biasa lah dari zaman dulu kala aku buat benda alah nie. masa form 5 dulu aku siap pakai button 'today is my birthday' dekat tudung pastu pergi jalan jalan HAHA sengal je doe bila ingat balik :') memang aku camni nak buat camne kan hihi.

macam biasa bagi manusia single macam aku nie. free call yang aku dapat dari maxis memang takde maknanya. memang aku tak call sesape pun apatah lagi nak bergayut HAHA. so sesape yang nak pinjam phone aku dipersila kan lahh eyhh =) tapi tahun nie last lah kot, next year dah 2 series harus lahh cari calon suami cepat cepat kan. nak kahwin awal hehehe okayyy aku memang suka berangan =.=' sebab tahun nie ramai kot yang sebaya aku dah kahwin lah tunang lah. wehh stress tahu tak? sobss =P

p/s; ehhh kawan ayah bagi aku makanan bila sampai matriks nie petang tadi. nasib baik anak lelaki dia hensem HAHA. toodles


4 comments:

shiema sufian said...

happy birthdaay (:

diyanah dzai said...

thanks ! ;)

gdsbnga said...

happy besdayyyyy dayy dayyy . sweeet mweeet 19 dear :)

diyanah dzai said...

thankssssss ;D