thanks to the fixie


Assalamualaikum

hello new year, hello you guys =D. so amacam sambutan tahun baru? aku? ohhh aku hanya duduk dekat rumah sambil lepak lepak dengan family je. kau ingat ibu dengan ayah aku bagi keluar nak celebrate new year? kalau keluar pun mesti dengan family jugak. aku pun tak teringin nak keluar, dah lah ramai orang baik aku duduk rumah je. 




ehhh panjang pulak aku melalut, sebenarnya aku nak tunjuk nie haaaa si fixie nie. tak kan korang tak tau fixie kan. dah berjuta orang pakai fixie nie walaupun takde langsung ciri keselamatan. mula mula aku teruja lah jugak dengan fixie nie tapi bila fikir balik dah lah takde brek kan. camne nak berhenti? cer citer sikit, lain lah kalau kau dah pro =D tapi aku tak ! hehehe. lawa memang lawa tapi aku sayang nyawa dan badan aku. buatnya jatuh haa dah ada calar balar. habis hantaran aku nanti kihkihkih =P





thanks to fixie ! a million thanks ! dulu aku ada buat entry pasal fixie. tak ingat? haaa cuba baca balik dekat sini ;D tak sangka disebabkan fixie lahh pageviewers aku bertambah. entry nie je dah 971 pageviewers. yelahh bagi blogger picisan macam aku yang tak berapa nak ramai followers and tak banyak pageviewers mcm otai otai yang lain tu yang beriban riban tu kan 971 tu dah cukup banyak bagi aku, kau tau ! HAHA okayy emo terlebih. pape pun thanks eyhh fixie ! HAHA gaya macam lahh fixie tu boleh dengar je kan kihkihkih.

p/s; lepas nie takde dah cuti hari isnin -.-' aihh. toodles !

2 comments:

ANA said...

Me too , duk rumah je sambut tahun baru :)hehee

diyanah dzai said...

haha yeaappp, malas nak bersesak sesak ;)