senyum bila berduka =D

Assalamualaikum readers ! =)

hye hye ! aktiviti aku nak berfoya foya hari nie terpaksa dibatal kan atas sebab sebab tertentu, haihh -.-''  bosan lagi duduk rumah nie.bangun pagi je, lepas mandi semua. aku on9 plus blogwalking lah kan macam biasa. tiba tiba dekat FB tadi ada orang hentam aku pasal benda yang aku tak buat. aisyhh, aku admit lah yang aku nie dekat sekolah takde lah baik mana kan. senang cakap memang tak berapa nak baik. macam macam masalah yang aku buat. tapi kan dah habis sekolah nie, aku ingat dah oke. aku pun malas nak layan dah, malas nak gaduh gaduh nie. macam bebudak je. HAHA

tapi bila ada hamba ALLAH nie, maki maki aku. dah lah bukan aku yang buat, aku takde lah jahat mana pun nak hack FB dia. nak buat FB palsu guna gambar dia. kau tu takdelah hensem mana pun doe, aku nak guna gambar kau ! lepas habis sekolah, aku dah takde niat jahat pun nak kenakan sesiapa pun. lagipun aku nie bukan ambil tau hal orang, yelahh diri sendiri pun tak terjaga kan. bila aku usha FB yang dia cakap tu, i was like damn ! perghhh status dekat FB tu gila kentang lah gua cakap beb. lucah habis. HAHA aku tak sanggup nak kotorkan blog aku dengan ayat entah pape tu.

ayat dia lagi teruk daripada entry nie aku pun tak pernah cakap benda benda tu, nak tuduh aku pulak. pape jelahh, asalkan aku bahagia dengan hidup aku nie. dari aku sedih sedih dengan apa yang dia cakap tu, lagi baik aku pergi jalan jalan tengok blog orang lepas nie hehe.



p/s ; senyum tu kan penawar duka ! lepas blogwalking nie, aku nak tengok ulangan maharaja lawak dekat astro warna. HAHA boleh lah gelak gelak kan. toodles !



4 comments:

cik fza said...

senyum tak perlu kata apa2 :)

dear, kalu xkeberatan minta buang word vertification tuk senang nk mengomen :)

diyanah dzai said...

ohh, oke thanks btw =)

NurAmal said...

hurm.. kot ye pun jgn la tuduh2 kan.. =_="
meng-spoil kan hari tol...
huhu~

diyanah dzai said...

tau takpe, main tuduh jee -.-''