dunia student

Assalamualaikum



hye everyone. whatchu doin' ? hiks. 

my second week of second semester.

training start tomorrow. wuwuwu penat. penat.

everynight ada meeting sampai nak muntah dah.

got soooo many tutorial question that need to be done as soon as possible. 

what else ? hmm i need chocolate ! i have to eat chocolate when im exhausted and stressed out. tapi still no have time nak pergi the zone or bukit kayu hitam. i dont wanna chocolate yang ada dekat kedai biasa tu. tak banyak flavour waa mengada HAHA. this is one thing lah yang aku rasa untung study dekat hujung dunia nie. dekat dengan kedai bebas cukai hikhikhik. 

everyday my class will start at 9.30 and ada break 11 sampai 12 pm. then two classes with no break. petang pulak ada lah yang nak kacau buat itu. buat nie. pi sana. pi sini. panggil buat kerja lah. orang lain takde eyh ? malam ada meeting memanjang. 'diyanah, nak buat projek apa sem nie?' 'diyanah apa perkembangan carta tu ? bila nak siap ? bila nak tampal ?' 'diyanah duit baju, yuran utk junior dah settle ?' always macam tu. aihh selagi belum pukul 12 malam tak nak berhenti kot. 

then. i have to stay up to finish all the tutorials. to read. to do revision. to do my own preparation before go to class. habis, siang ada class. malam meeting. weekend training. im exhausted. im tired. but this is the reality. student reality kan. busy but takde lah sampai buang masa sangat. i only can baring before maghrib. tu pun just for 15 to 30 minutes je. kesiaaaaaan kaaaaaan. HAHA. tapi memang nak busy pun hee. sebab kalau tak busy, kau akan mati kebosanan bila dekat sintok nie tahu !! kehkeh. 

p/s; alhamdulillah, everything went smooth as i planned. praise to Allah :') toodles !


2 comments:

Sufinah Yussof (SY) said...

wah~ bz nye die~ ape2 pon all da best. enjoy it now. cuz awak mesti rindukan saat2 kesibukan itu suatu ketika nanti. ^_^

diyanah dzai said...

thank youuuuu :')
yeap mesti rindu nak busy macam nie lagi hee.