happy eid mubarak

Assalamualaikum

hari keseratus dua puluh empat

sudah seminggu umat Islam menyambut hari raya aidilfitri tapi baru kini aku berkesempatan nak wish. ecehh ayat HAHA. okayy okayy. HAPPY EID MUBARAK guys ! have a blast raya and may Allah bless all of you :) jangan makan banyak banyak, buat penat je puasa sebulan *tuju dekat diri sendiri* =P this year sama macam sebelum nie. aku bukan jenis yang nak reply texts raya sebab line kan gila bila musim musim macam nie. thats whyyy lah kan :) jadi just wish through twitter, fb, instagram, whatsapp and etc as long dia tak melibatkan kredit aku muahahaha. sangat kedekut ;p


first day raya. with my adik. she's only 12 years old and sama tinggi dengan aku dah ! ke aku yang pendek? -.-' but 163 should be fine.


duit raya for the first day. from my awesome parents and siblings. almost 1k. alhamdulillah. ohh along je belum bagi kihkih. dalam family aku, as long kau belum kerja kau dapat duit raya. dan makin besar makin banyak duit raya ! yeay. tak sabar nak jumpa uncles and aunties ;P


 we like to wish you, happy eid mubarak and maaf zahir dan batin - ibu and ayah


masa sesi bermaaf maafan dan skype dengan along. si gemuk nie pun menyibuk nak minta maaf jugak LOL

since takde atuk dengan nenek belah ibu dengan ayah. memang first day raya dekat rumah sendiri je. raya ketiga or keempat baru balik Johor. and this year balik Pontian, then baru balik Kulai. dah setahun aku tak balik Johor ! even balik for three days je, rabu sampai jumaat lepas sangat excited okayy ! dan semalam open house aku. memang every year buat. tapi selalu tak combine dengan kawan ibu dan ayah. asing asing. semalam untuk kawan kawan aku dengan abang aku and uncles and aunties yang tak sempat nak jumpa dekat Johor.

meet my favourite cousin Nurin Hannah. she's cute and adorable. dia nie terlebih dos comel sebab made in Australia kot kihkih. bila cakap ' ehh Hannah pakai jeans barbie lahh. so cute' dia reply ' aah cute like me' yaa dia baru 3 tahun okayy HAHA.


 Hannah lagi dan lagi :D


Hannah with her sister Amira. dua dua pun comel dan sangat suka aku hikhikhik.


at atuk's. looking my beautiful butterfly hehe. abaikan pipi yang tembam. bahana makan tak beringat sepanjang raya kahkahkah =P

p/s; tinggal seminggu je nak masuk degree. seminggu je lagi nak bermanja manja. toodles !

2 comments:

Cik Eija Hassan said...

comelnyee Nurin Hannah.auww (;
btw, happy eid mubarak sygg!

diyanah dzai said...

Kaaan. Sangat comel hoho. Happy eid mubarak eija !! Maaf zahir batin :)