mid sem exam

Assalamualaikum


aku tau dah terlambat, but HAPPY CHINESE NEW YEAR !! cuti seminggu dan sekejap je aku stay dekat rumah. aku terlampau busy sebab aku dah plan holiday aku nie before cuti lagi hoho ;p so masa aku banyak habis dalam kereta je kot. hmm semalam baru sempat bukak buku, takpe mid sem je pun *nada belagak*

p/s ; esok nak merayap ke mana pulak eyh? ;p toodles !


4 comments:

MéuzAngelo™ XXIII said...

kalo lps abes exam ade cuti best.. lega rasenye.. kalo lps cuti ade exam rse mcm nk mati je.. haha

diyanah dzai said...

haha tau takpe. takpe lps exam nie cuti lagi ;)

red said...

buat betoi2 midsem tu... Hehehehe

diyanah dzai said...

Thanks !!!