flasher o.o

Assalamualaikum

what is flasher? ohh crap. flasher is a man who deliberately exposes his genitals to people in public places especially in front of women. HAHA gaya macam orang tak tau je flasher nie apa kan =P

yeapp, matriks aku sekarang dah dinodai oleh seorang jejaka yang kurang siuman kot or orang minyak? tapi dia muncul waktu siang je. ramai dah membe aku yang nampak manusia nie berkeliaran dekat kafe dan semua orang pelik asal takde tindakan coz everyday ada orang nampak.

alhamdulillah aku tak pernah nampak lagi, kalau tak mau trauma setahun HAHA. yelahh aku tak pernah lagi tau jejaka telanjang bulat dan main dia punya tu live depan aku. so pandangan aku suci lagi lahh =p

tapi aku tak tau manusia gila tu muncul dari mana. tapi ada benda yang pelik jadi lately nie. level 4 setiap blok memang kosong tau and letely nie ada orang yang duduk atas tu kott sebab bila malam ada bilik yang lampu dia menyala and i saw it from my room ! then ada orang yang jumpa puntung rokok, kain pelikat and it so scary. aku takut betul.

and last night, around 3 a.m kecoh dekat blok sebelah aku bila manusia tu muncul for first time waktu malam. selalunya pagi je kan. so, ramai guard and lectures datang tapi tak dapat tangkap pun. sekarang baru nak amek tindakan doe lectures kat sini, before this takde pun. kejap lagi ada perjumpaan dekat surau, girls je.

p/s; mintak mintak lahh manusia gila tu tak muncul depan aku !! toddles !

5 comments:

Sufinah Yussof (SY) said...

so scary~

sus said...

ouh..jangan la kejadian yang pernah terjadi kat kusiss dulu berulang kat matriks kau udah le. mintak dijauhkan.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
diyanah dzai said...

sufinah ; yeapp scary gila

diyanah dzai said...

sus ; tau takpe, takut kott -.-