dear classmates ;)

 Assalamualaikum ;)

helloooo, setakat nie aku puasa tak pernah lagi sahur dekat sini. aku memang liat nak sahur pun kalau nak tau. last year sahur pun bila dah last ramadhan tu. yelahh konon nak jadi kenangan lahh kan sahur dekat DM last year sekolah. kalau tak memang haram lahh nak suruh aku bangun, baik tidur je yee aku tau sahur tu dapat pahala -.-  so dekat sini, next week last puasa dekat sini baru aku bangun eyhh. HAHA

ohh aku tak pernah lagi post gambar classmates aku dekat blog nie kan. tiba tiba rasa nak jual pulak gambar diorang dekat sini. HAHA okayy classmates aku 20 orang jeee, tapi bagi aku dah ramai dahh tu. pening aku dengan diorang, semuanya gila gila. =D



dekat depan cafe orion a.k.a cafe lelaki, HAHA


dalam bilik tutorial, kelas dinamika =)

 
lepas habis kuliah apa entah. tak malu kan, orang tengah ramai lalu lalang. HAHA

 
tengah tunggu nak masuk tutorial ekonomi. masa nie pun ramai gila kot lalu lalang ;)

see, aku pergi kelas memang simple kan kan kan. takde masa aku nak lilit lilit tudung nie since aku pun selalu bangun lambat. so tudung bawal biasa je, tu pun tak pin ke apa. just SIMPLE, HAHA. sekejap gila masa jalan ouuhh. dulu tak kamceng pun dengan budak second intake, biasa lahh tu kan. lama lama gila kamceng =) dan kelas aku adalah kelas paling bising ye dalam kuliah. harap maklum ;p

p/s ; lagi 21 hari nak raya !! can't wait okayy ;) selamat hari raya #nowplaying toddles !

2 comments:

atenhana said...

study dekat mana sekarang?

diyanah dzai said...

dekat matriks selangor =)