good bye :(

ohhh, 2010 had make difference in my life. Byk sgt lahh, sampai lah jd uncontrolled semuanye. But now, everything seems fine je kot =D




hahaha, mase nie mmg lah tak mature =) klaka je ohh



ini pun ! masih tak sedar nak SPM !


dah matured sikit ;)


hurm, deeply in my heart, really miss you guys ! Byk sgt memori kite kan wei ! Rindu gile nak buat jahat same2. Even selalunye korang tak buat (aku je yang buat !) tp korg slalu back up aku kan guys. Thank you so much lahh ! Aku tau korg tak suke aku kawan dgn diorg, tapi tak tau lah camne. Tapi kite dah kwn 5 tahun kot, so korg lah kawan aku ! 


guys, thanx back up aku bile kene attact dgn the boys, i mean the whole boys in the school. Meja kene pecah, gmba kene bkar plus koyak (yg aku sgt bengang tuh ! =P) kene ejek, tapi kite berjaye buat dorg saket ati kan ! hahaha and dorg pun kene pggel dgn pengetua tiap mlm! wahh =D suke2. Kite pun berjaye buat 1 couple kene BUANG SEKOLAH plus 1 couple kene GANTUNG SEKOLAH !!! byk mission kite tgh2 mlm! sggup tak tidur! miss that time badly :(



julee ! thanx coz selalu buat jht dgn aku ! aku rase kite lahh paling selalu kene pggel dgn 
pengetua + kaunselor + ustazah ariza, hahaha lucu gile kot ! diorg selalu kacau mase study kite kan julee !
(psst, aku tau sape yg mengadu dkt pengetua pasal abg2 DM tuh! hahaha)
tapi takpe, let bygones be bygones right ! bende dah jadi =)



no more annoying subject ! Even aku dah boleh catch up ! and mase exam ari tuh pun not bad lahh, sng jugakk. huh ! mase malam exam tuh, byk air liur kuar coz aja kecik dgn julee :) students yg bgus ! even aku pning kepale dgn korg ! =D


dewan sekolah :)


tower kebanggaan ! tapi 5 tahun sekolah, tak pernah naik :(






So, now just pray that the result will be fine. Same mcm diharapkan lahh ! :) sgt takut kot!
Goodbye 2010 (huh, lmbt sehari ;p) and welcome 2011. 
Happy new year with new hopes and dreams. Wish all of it will become true. AMIN !

1 comment: